Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
Akciók A stílus Magunkról Szolgáltatásaink Blog Eseménynaptár Referencia Letöltések Kapcsolat


Webáruház


ReklámajándékokCharles Schumann, a vendéglátás zsenije… a Villeroy & Boch-nál…

Charles Schumann


A világszerte ismert mixer, Charles Schumann egy igazi polihisztor. Neves világmárkák arca, író, akinek a könyveit számos kiadásban és nyelven kiadták, de ismertségét a München belvárosában 1982-ben nyitott elit bárjának is köszönheti. Az elsõ perctõl nagysikerû bárban mindenki megjelent, aki számított, de a 2003-ban Hofgartenbe átköltöztetett, minimalista helyen is teltházzal dolgoznak. Minimalista design-maximalista minõség, melyet gyakran a pultból, a saját munkájával garantál.

Nevével különleges bort, zenei CD-kiadást,  a Villeroy &  Boch-nál, külön pohárszériákat jeleznek, melyek az õ instrukciói alapján készülnek. A Schumann’s Wine és a Schumann’s Bar kristálypohár-szériák mindenképpen az igényes italfogyasztás hozzávalói, kellemes lounge mellett, kiváló koktélokkal ünnepelhetnek Önök is.

Élvezzék a sokak szerint öntörvényû, de mindenképpen a világ legjobbjai közt emlegetett, kivételes tehetség által megálmodott vonalvezetést és eleganciát, mely a luxemburgi Villeroy & Boch exkluzív termékeként jelenik meg az Önök asztalán is.
 


Orbán Balázs« Vissza az elôzô oldalra