Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
Akciók A stílus Magunkról Szolgáltatásaink Blog Eseménynaptár Referencia Letöltések Kapcsolat


Webáruház


ReklámajándékokSzolgáltatásaink

 

  Termékeink szállítására több módozatot is ajánlunk, hogy Ön a legmegfelelőbbet tudja választani, az ár, határidő vagy egyéb sajátosságok ismeretében.

 

  Az üzleti életben gyakran ajándékozunk, népszerűsítjük cégünket, tevékenységünket, termékeinket vagy arculati elemekkel tesszük megnyerőbbé vállalkozásunkat.

 
  Tevékenységünket kiegészítendő, bővítettük termékeink, szolgáltatásaink körét, mely a professzionális vendéglátás eszközein kívül, még 1000 katalógus-oldalnyi nívós promóciós- és reklámajándék lehetőségét kínálja Önnek, versenyképes áron.
 
 
 
  A katalógusok böngészhetõk ITT.
 
 
 
   E katalógusok bizonyos termékei, melyek a fő tevékenységünk szerves részét képezik - mint a stílusos vendéglátás és italfogyasztás eszközei -, reklámajándékként is megtalálhatóak összegyűjtve a részletes termékismertető menüpont alatt.
 
 

  Amennyiben nem kíván az utánajárással, megbeszélésekkel, egyeztetésekkel foglalkozni, abban az esetben ránk bízhatja ezeket a teendőket.
  Gyakorlattal, kapcsolatrendszerrel, hozzáértéssel rendelkező munkatársaink ezt lebonyolítják, kezdve a grafikai munkától, az arculattervezés, a nyomdai előkészítés, az emblémázás előkészítésén keresztül, egészen a kész, emblémázott arculati elem átadásáig.