Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
Akciók A stílus Magunkról Szolgáltatásaink Blog Eseménynaptár Referencia Letöltések Kapcsolat


Webáruház


ReklámajándékokGaléria, cikkek 

 A vállalkozásunk tevékenységével összefonódtak a minőségi italok, és az azokat népszerűsítő, hangulatos, színvonalas rendezvények. Mivel mi magunk is értékeljük a minőségi italokat és a kulturált italfogyasztók társadalmát erősítjük, látogatjuk is az ehhez kapcsolódó programokat.
 


Részletek »

„Magyarország és Erdély kapcsolata – az építészeten keresztül” címmel, kiállítás nyílt a Krisztina-körút 27. szám alatt, a Súlypont Rendezvényteremben.


 2010. november 16.-án örömmel fogadtunk el egy kedves meghívást a Geosolar Kft.-tõl a megnyitó ünnepségre, melyet a Kossuth és Ybl-díjas Makovecz Imre és Pokorni Zoltán, a XII. kerület Hegyvidék polgármestere nyitott meg.

 A rendezvényt a Thermo Kft. szervezte a Súlypont Rendezvényteremben. A Thermo Kft. 1983 óta energia-takarékos épületek épületgépészeti tervezésével és kivitelezésével foglalkozik, ez a kapcsolódási pont a hazai építészettel.


Részletek »

Békéscsaba-Kolbászfesztivál


Idén is megrendezésre került 2010. október 28- 31. között az évtizedes hagyományokkal bíró gasztronómiai fesztivál. Az október végi idõjárás a kezdéskor ugyan kicsit csípõs volt, de a hét végére szikrázó napsütéssel kedvezett a gasztronómia szerelmeseinek. A hangulat tükrözte a régió híres tudományát: amerre csak jártunk, mindenhol a kolbász körül sürgölõdtek a vendégek, látogatók és a szakmabeliek egyaránt.


Részletek »

Mit tud a jó borhûtõ?

Mire figyeljünk, amikor borhûtõt szeretnénk vásárolni?

Néhány hasznos tanács a jó borhûtõ kiválasztásához:

A borhûtõkben a palackok természetesen fektetve helyezhetõek el.  Néhány  esetben szükség lehet arra, hogy egy-egy palack állítva, vagy döntött állapotban kerüljön bemutatásra.  A tartós tárolás azonban,  fektetett állapotban javasolt. Így azon típusok,  amelyekben csak állítva helyezhetõek el a palackok, nem igazán megfelelõek.

Részletek »

Charles Schumann, a vendéglátás zsenije… a Villeroy & Boch-nál…

 

A világszerte ismert mixer, Charles Schumann egy igazi polihisztor. Neves világmárkák arca, író, akinek a könyveit számos kiadásban és nyelven kiadták, de ismertségét a München
belvárosában 1982-ben nyitott elit bárjának is köszönheti. Az elsõ perctõl nagysikerû bárban mindenki megjelent, aki számított, de a 2003-ban Hofgartenbe átköltöztetett, minimalista helyen is teltházzal dolgoznak. Minim
alista design-maximalista minõség, melyet gyakran a pultból, a saját munkájával garantál.


Részletek »